Uitvaartfotograaf

Uitvaartfotograaf


Een liefdevolle herinnering

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er is maar een korte tijd voor het afscheid. Een periode waarin je overwelmt bent door emoties vanwege het verlies van een dierbare. Daarnaast gebeuren er ook mooie dingen, maar deze gaan onbewust aan je voorbij omdat je in overlevingsmodus staat. Vaak gaat het afscheid in een roes aan je voorbij.

De tijd om afscheid te nemen is kort en gaat als een roes aan je voorbij. Uitvaartfotografie helpt om het verlies een plek te geven.

Een uitvaartfotograaf maakt een troostvolle herinnering van de liefdevolle momenten tijdens het afscheid. Om naar terug te kunnen kijken op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Onderdeel van het rouwproces, want pas na het afscheid komt er tijd en rust om het verlies een plek te kunnen geven.

uitvaartfotograaf

Het voordeel van een professionele uitvaartfotograaf

Door te kiezen voor een professionele uitvaartfotograaf ben je achteraf verzekerd van een troostende herinnering. Door de uitvaartfotografie uit te besteden zijn alle nabestaanden betrokken bij het afscheid nemen zonder belast te zijn met een randzaak als fotograferen.

Naast mijn geluidloze camera neem ik 13 jaar ervaring mee waardoor ik goed aanvoel op welke momenten ik een foto kan maken zonder op te vallen. Zelfs in situaties met zeer weinig omgevingslicht maak ik waardevolle foto’s. Lees op de volgende pagina alles over mijn werkwijze als afscheidsfotograaf.

 

Wil je meer weten?

Mijn werkwijze

Of bekijk direct het overzicht met uitvaartfotografie prijzen

 

Neem eenvoudig contact met me op

uitvaartfotograaf

Kan ik helpen bij het maken van een liefdevolle herinnering tijdens een ingrijpende periode door verlies van een dierbare? Neem eenvoudig contact met me op via whatsapp. Bellen of mailen kan uiteraard ook. Mijn telefoonnummer is: 06 184 966 73. Dan kan ik je direct antwoord geven op al je vragen of we kunnen een afspraak maken.

uitvaartfotograaf

 

Neem eenvoudig contact met me op

Neem contact op via whatsapp

Of vul het contactformulier in