Uitvaartfotografie prijzen

Uitvaartfotografie tarieven

uitvaartfotografie prijzen

Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, en gaat vaak als een roes voorbij. De wereld lijkt stil te staan, en toch moeten er veel belangrijke dingen worden geregeld. Als het afscheid achter de rug is draait de wereld weer in volle snelheid door. Veel mensen hebben dan behoefte om weer even stil te staan bij het afscheid. De liefde volle momenten, een troostende hand op je schouder en een liefdevolle blik. Het zijn de liefdevolle herinneringen die troost en steun geven.

Els van der Horst, Roosendaal: “Toen vorig jaar mijn man overleed wist ik helaas niet van de mogelijkheid om het afscheid te laten fotograferen. Hier heb ik toen nooit bij stilgestaan. Achteraf gezien had ik het graag door een professioneel iemand laten vastleggen. Je hoeft er niet direct naar te kijken, maar krijg je er later behoefte aan dan is het er wel. Helaas heb ik die mogelijkheid niet.”
uitvaartfotografie prijzen

Wat kost een uitvaartfotograaf?

  1. Een gesprek waarbij we de details van het afscheid bespreken
  2. Tot 4 uur uitvaartfotografie bij het afscheid
  3. Mogelijkheid tot extra uren fotografie à € 115,-/u
  4. Alle foto’s binnen twee weken in een online galerij
  5. Fotoalbum 20x20cm met 20 pagina’s

Totaalprijs € 299,-

Er komen verder geen extra kosten bij, alle prijzen zijn inclusief reiskosten, verwerkingskosten en BTW.

Uitvaartfotografie prijzen vaak verzekerd

Het is mogelijk dat de uitvaartverzekering binnen de polis een vrij te besteden budget heeft die u kunt besteden aan een uitvaartfotograaf. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij of de uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op per e-mail

Of lees alles over mijn werkwijze als afscheidsfotograaf

 

Neem eenvoudig contact met me op

afscheidsfotograaf

Kan ik helpen bij het maken van een liefdevolle herinnering tijdens een ingrijpende periode door verlies van een dierbare? Neem eenvoudig contact met me op via whatsapp. Bellen of mailen kan uiteraard ook. Mijn telefoonnummer is: 06 184 966 73. Dan kan ik je direct antwoord geven op al je vragen of we kunnen een afspraak maken.

uitvaartfotograaf

 

Neem eenvoudig contact met me op

Neem contact op via whatsapp

Of vul het contactformulier in